Snälla bara en bra sexkontakt från Skövde

Låt mig ha lite tur för en gångs skull! Jag vet hur bra jag ser ut och vilken typ av sexkontakter jag faktiskt förtjänar. Ändå har jag sex alldeles för ofta i Skövde med de konstigaste och äckligaste killarna här.

En kåt kvinna med skön fitta

En ville dricka mitt piss hela tiden och en annan tyckte att min kroppslukt var helt fantastisk och nosade på mig hela tiden som om han var en hund. Jag menar, det är okej och jag tillät dem att göra det, för sedan hade de åtminstone bra sex med mig.

Om du vill ha dina konstiga fetischer tillfredsställda på vår dejt, då vill jag också komma. En del män kan inte ens knulla mig i 10 minuter eftersom de tycker att min fitta är för skön.

Så till framtida sexkontakter från Skövde eller någon annanstans i Sverige, om du inte vill göra mig arg, kom då inte med några för konstiga förfrågningar, utan helst ska du bara vilja ha normalt och hett sex med mig.

Klicka här för att bli medlem och svara på annonsen!


Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *