Emo tjej vill prova webcamsnusk med äldre man

Hihihi… nu känner jag mig lite porrig när jag lägger ut denna snuskannons men jag har alltid tyckt om att leka med min webbkamera som har jag på min laptop. ska jag vara ärlig så har jag tagit minst 500 nakenbilder på mig själv med min trogna cam.

Emo tjej vill ha webcamsnusk med en äldre man

har prövat på camsex en gång tidigare med min pojkvän men han var så tråkig och ville inte ens ta fram sin kuk för mig så jag låg typ halvdöd under halva tiden vi höll på i webbkamera…

hmm… som du ser på bilden så har jag vad du säkert skulle kalla för ”emo stil”… men egentligen så är jag inte emo på något sätt- och vis. utan jag gillar bara att sticka ut från mängden och klä mig lite annorlunda.

ehh, detta kommer kanske låta konstigt. men asså jag känner mig absolut inte som 22 år i sinnet… utan jag känner mig som en kvinna i 40 års åldern som är ute efter en man i sin ålder. jag vet inte varför jag tänder så himla mycket på äldre män men så är det bara, så det är bara att gilla läget helt enkelt.

Klicka här för att bli medlem och svara på annonsen!


Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *