Använda trosor med runkanvisningar

Jag är en kåt troskärring och jag gör män galna med min fittsaft. Jag älskar att hjälpa dig att runka av din kuk med min fittdoft. Men jag vill inte bara skicka använda trosor till dig för att lukta på, jag vill också ge dig runkinstruktioner.

Hon är en kåt troskärring som gör män galna med fittsaft

Jag tycker om att berätta specifikt för dig hur du ska runka. Jag ska berätta för dig hur du tar den i handen, rör vid den och hur och när du runkar. Jag är älskarinna till din kuk just nu och det är som om mina händer greppar den. Dessutom får du mina doftande trosor, nyburna fulla med fittjuice.

Jag bär de sexiga trosorna i flera dagar, tar av dem och packar dem lufttätt. Du kan packa upp dem, lukta på dem och du kommer att känna att jag är där med dig. Blunda och det kommer att kännas som att det faktiskt är min fitta som är framför ditt ansikte. Min fittlukt är så intensiv att den ger dig en otroligt het orgasm när du runkar.

När du har fått trosorna jag har haft på mig träffas vi i chatten. Vi chattar via Skype eller Facetime. Jag skulle i alla fall vilja se dig runka för mig via webbkamera. Du kommer att visa dig själv framför cammen och jag kommer att ge dig lämpliga instruktioner.

De strikta runk instruktionerna är speciellt utformade för dig och jag kommer att berätta exakt vad du måste göra i chatten. Du kommer också att se och höra mig, precis som jag ser och hör dig. Jag vill se dig med mina trosor under näsan.

I detta ögonblick i fetischchatten är jag din älskarinna. Som lärare lyder du mig och följer mina instruktioner för att onanera. Live i chatten kommer jag att ta en närmare titt på vad du gör med din kuk och om du följer mina regler som du ska.

Klicka här för att bli medlem och svara på annonsen!


Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *